Ingrediente:
- 3 l apă
- 6 salate
- 1 ceapă
- 1 căpăţână de usturoi
- 1 lingură untură
- 50 g slănină
- 2 ouă, sare
Mod de preparare:
Din toate retetele pentru supe aceasta e una din preferatele mele si se poate face si fara slanina daca nu va place.Se pune apa la foc. Când dă în clocot, se adaugă sare, o ceapă şi câţiva căţei de usturoi, toate tocate, şi
câteva salate tăiate bucăţi. Separat se prăjesc în untură slănina tăiată cuburi şi câţiva căţei de usturoi tocat.
Când încep să se rumenească, se pun în supă. În tigaia în care s-a prăjit slănina, se face o omletă obişnuită
din două ouă, se taie în cuburi şi se pune în supă înainte de a fi servită la masă. După dorinţă se poate
adăuga puţin oţet.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu